Een overlijden?

Wij ondersteunen u graag
bij het verzorgen van een mooi afscheid.

Onze werkwijze

Voordelig Cremeren maakt deel uit van Uitvaart24, waarmee de kwaliteit en professionele kennis gewaarborgd is.

Door heel Nederland maakt Voordelig Cremeren gebruik van uitvaartleiders die behulpzaam, betrokken en betrouwbaar zijn en allen werken volgens onze werkwijze.

Direct contact

Zodra u een overlijden bij ons meldt, of dat nu via het intakeformulier is of per telefoon, zullen wij direct actie ondernemen. Al aan de telefoon of door uw wensen op het formulier kunnen we inschatten welke uitvaartleider we met u in contact zullen brengen. Juist door onze korte lijnen en goede contacten onderling voelen we dat goed aan.

Professionele verzorging

In dat eerste gesprek na een overlijden wordt besproken wat de wensen zijn in verband met de verzorging van de overledene. Thuis of naar een uitvaartcentrum. Binnen korte tijd zal er een verzorgingsteam komen die de eerste verzorging voor u verzorgt, of samen met u, wat u maar wilt. Als de overledene thuis blijft zal een koelplaat geleverd worden, waardoor uw naaste in bed of in een kist kan worden opgebaard en/of gekoeld.

Persoonlijk advies

In een volgende bespreking zal uw persoonlijk uitvaartverzorger met u aan de hand van onze pakketten en uw wensen de uitvaart bespreken. Als u rouwkaarten wilt, worden die besproken en besteld.

Intussen zullen wij voor u de benodigde formaliteiten als het melden van een overlijden aan de gemeente en daarmee andere belangrijke instanties. Hiermee verzorgen we ook de overlijdensakte voor u. Wij nemen u uit handen wat u wilt, maar als u bepaalde zaken liever zelf doet is dat uiteraard ook prima.

Alles is bespreekbaar

Voordelig Cremeren zal regelmatig contact met u houden, tussentijds en ook na de uitvaart zullen we nog contact met u opnemen.

Zodat u regelmatig de gelegenheid krijgt om van gedachten te wisselen. Wij willen u zoveel mogelijk bijstaan in het proces van verwerken en daarbij hoort naar ons idee goed overleg over uw wensen. Meedenken en zorgen dat uw wensen binnen het beschikbare budget blijft hoort daar ook bij. Daarvoor is het wel van belang dat u zich vrij voelt alles met ons bespreekbaar te maken. Om u goed te kunnen bijstaan, horen we graag uw voorkeuren en tradities die voor u belangrijk zijn. Ook de wensen, waarvan u denkt dat het toch niet voordelig zal kunnen worden uitgevoerd. Deel ze met ons en met onze kennis en ervaring kunnen we veel meer realiseren dan u wellicht voor mogelijk houdt.

Checken en dubbelchecken, vertrouwd gevoel

Een afscheid kan maar een keer plaatsvinden. Daar is Voordelig Cremeren zich volledig van bewust. Juist daarom doen we onze uiterste best onze afspraken met u zorgvuldig na te komen, alle puntjes op de i te zetten.

Tegelijk zijn we ook mensen, en hoewel we er alles aan doen om dat te voorkomen – checken en dubbelchecken – kan het zijn dat er ergens iets niet loopt zoals gewenst. Of dat nu komt door overmacht, omdat in een uitvaartcentrum de beamer het opeens begeeft, of omdat een auto een lekke band krijgt, al onze medewerkers zijn getraind in oplossingen bedenken. De rust en ervaring van uw uitvaartleider zal ook u rust geven en het gevoel dat de uitvaart van uw overleden dierbare in vertrouwde handen ligt.

Wilt u meer informatie of direct een overlijden melden? Bel gerust met Voordelig Cremeren op 085-0160070. of mail naar info@voordeligcremeren.nl

Voor elk budget een bijzondere uitvaart. Wij ontzorgen u.