Een overlijden?

Wij ondersteunen u graag
bij het verzorgen van een mooi afscheid.

Wat zijn de kosten van een crematie?

De kosten van een crematie zijn altijd afhankelijk van persoonlijke keuzes, ook bij een voordelige crematie. De eerste keuze is die voor de uitvaartonderneming. U bent geheel vrij in die keuze, ook al wekt de polis van uw uitvaartverzekering een andere indruk. Voordelig Cremeren kan meer voor u regelen voor minder geld, zonder afbreuk te doen aan waardigheid en respect. Een voordelige crematie, die tegelijk ook stijlvol en persoonlijk is.

Een van de eerste keuzes waar u voor komt te staan is of u wilt dat het lichaam van uw naaste thuis verzorgd en gekoeld wordt, in bed of in een kist. Of dat u liever wilt dat dat in een uitvaartcentrum gebeurt. U krijgt dan al direct ook de keuze voor de kist. Dat kan de nette standaardkist zijn die in de pakketten is inbegrepen, of u kunt bijvoorbeeld bij www.goedkoopstegrafkist.nl een betaalbaar alternatief kiezen.

Intussen zal uw uitvaartleider achter de schermen de aangifte van het overlijden doen in het gemeentehuis en zorgdragen voor een overlijdensakte die nodig is voor de erfenis. Allemaal zaken die geregeld moeten worden en waarmee kosten gemoeid zijn. Ook de locatie van de crematie, de plechtigheid en de condoleance beïnvloeden de prijs. Elk crematorium hanteert per gemeente verschillende prijzen, die kosten kunnen erg uiteenlopen. Om een voordelige crematie te kunnen regelen is het goed hiervan bewust te zijn, onze pakketadvies module helpt u ook hierbij. Een plechtigheid kost in het ene uitvaartcentrum meer dan in de andere. En een condoleance kunt u eventueel ook heel goed thuis doen, maar natuurlijk ook in een plaatselijke kroeg, waar uw dierbare graag kwam. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk, ook bij een voordelige crematie. Al die keuzes bepalen wel de uiteindelijke kosten van de crematie. Met Voordelig Cremeren kunt u voor elk aspect een duidelijk beeld krijgen van de bijbehorende kosten in onze diverse pakketten. En u zult de totaalkosten ook altijd voor de crematie weten.

Budget crematies

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • Geheel verzorgde crematie in stilte met een rouwbezoek óf opbaring thuis.
  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid én condoleance.
  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Handige adviesmodule helpt u op weg in uw keuze

Na een overlijden zijn de emoties vaak heftig. Soms helpt het dan als iemand anders u begeleid in het nemen van beslissingen. Het kan ook zijn dat u graag op uw gemak even alles op een rijtje zet voordat u met een uitvaartleider spreekt. Voordelig Cremeren denkt hierin graag met u mee en heeft een adviesmodule ontwikkeld waarmee u door wat duidelijke vragen te beantwoorden, een eindje op weg geholpen wordt naar het meest passende pakket voor een voordelige crematie. Dan heeft u alvast een beeld van wat u wilt voordat u met Voordelig Cremeren belt.

Het kan zijn dat u al voor een overlijden heeft plaatsgevonden, deze website bezoekt. Bij Voordelig Cremeren bestaat de mogelijkheid dat u geheel vrijblijvend een intakeformulier invult waarmee u alvast wat administratieve zaken verzamelt en eventuele wensen aan kunt geven. Het geeft u zelf wellicht wat rust voor een later moment, of als het voor uw eigen nabestaanden doet, zullen ze u dankbaar zijn. Ook om te weten dat u voor een voordelige crematie kiest, bij Voordelig Cremeren. Het is lastig om al die beslissingen te nemen op een moment dat stress en verdriet om voorrang strijden.

Voordelig Cremeren wil er alles aan doen om voor u de keuzes te vereenvoudigen, juist omdat er al zoveel beslissingen genomen moeten worden. Natuurlijk is dat per persoon verschillend, voor de een is het duidelijk dat de crematie sober moet zijn, de ander wil er meer uitgebreid aandacht aan besteden. Elke keuze wordt gerespecteerd, elke keuze kan ook tot een voordelige crematie leiden. Het is belangrijk dat u die keuzes maakt waar u ook achteraf een goed gevoel aan overhoudt. Samen met u zullen we een mooie, passende en voordelige crematie kunnen realiseren.

Maak gebruik van onze adviesmodule voor een voordelige crematie en vervolgens kunnen we uw persoonlijke wensen bespreken zodra u contact met ons opneemt.

Bel voor meer informatie met 085-0160070 of mail naar info@voordeligcremeren.nl.
Voor het melden van een overlijden kunt u 24/7 bij ons terecht. ‘s Avonds, of ‘s nachts kunt het beste telefonisch contact opnemen.

Voor elk budget een bijzondere uitvaart. Wij ontzorgen u.